Meillä voit maksaa turvallisesti. Käytämme ainoastaan luotettavia maksuvaihtoehtoja ja siksi voit turvallisin mielin ostaa meiltä. Maksuvaihtoehtomme ovat: 

 

1. Haluan maksaa heti pankkitililtäni (vaatii pankkitunnukset)

Valitsemaksuvaihtoehdoksi Checkout Finland Oy

Sinulle avautuunäkymä mistä pystyt valitsemaan oman pankkisi logon. Kirjaudu omalle pankkitilillesi omilla pankkitunnuksillasi ja seuraa ohjeita.2. Haluan maksaa heti luottokortiltani, Visa tai Mastercard (vaatii luottokortin tiedot)

Valitsemaksuvaihtoehdoksi Checkout Finland Oy

Sinulle avautuunäkymä minkä mistä pääset valitsemaan oman luottokorttisi logon. Sinulta kysytään  luottokorttisi numeroa sekävarmennetunnusta (CSV) seuraa ohjeita eteenpäin.3. Haluan maksaa laskulla 14 päivän maksuajalla. Klarna (vaatii henkilötunnuksen)

Valitsemaksuvaihtoehdoksi Lasku

Laita henkilötunnuksesi siihen varattuun ruutuun. Luottotietositarkistetaan hetkessä ja jos kaikki on kunnossa niin pääset jatkamaan tilausta.4. Haluan maksaa osamaksulla, 3-24kk maksuaikaa. Klarna (vaatii henkilötunnuksen)

Valitsemaksuvaihtoehdoksi Erämaksu

Laita henkilötunnuksesi siihen varattuun ruutuun. Luottotietosi tarkistetaan hetkessä ja jos kaikki on kunnossa niin pääset jatkamaan tilausta.
Jos tilaat tuotteita yrityksellesi, niin sinulla on samat maksuvaihtoehdot. Henkilötunnuksen tilalla kysytään yrityksen Y-tunnusta.