Rahti ja toimitus


Varmista tilausta tehdessäsi, että puhelinnumerosi ja muut yhteystiedot ovat oikein. Toimitusmaksut:


Tilauksen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja nouto postin pakettiautomaatista    5€ (yli 100€ tilaukset ilmaiseksi)


Kotijakelu - kotiinkuljetus 10€ (yli 200€ tilaukset ilmaiseksi)


 Nouto liikkeestä TAI ostan pelkän verkkokurssin 0€
Tilauksen toimitus lähimpään noutopisteeseen   5€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi
Lähetämme tilauksesi kolmella eri vaihtoehdolla:

1. Jos tilauksesi sisältää niin pieniä tuotteita, että sen voi lähettää kirjeenä suoraan kotiisi sinun ei tarvitse hakea sitä mistään vaan se tulee muun postin mukana kotiisi.

2. Keskikokoinen tilaus, jonka paino on maksimissaan 10kg lähetämme Matkahuollon kautta Lähellä pakettina. Toimitamme tilauksesi lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen (esimerkiksi R-Kioskit ja K-kaupat.) Sinulle tulee sähköpostiisi Matkahuollon seurantakoodi, josta pääset seuraamaan milloin tilauksesi on noudettavissa.

3. Suurikokoiset tilaukset (esimerkiksi suuret maalauspohjat) toimitamme Matkahuollon Bussipakettina. Noutopisteenä toimii tällöin lähin linja-autoasema tai vastaava Matkahuollon piste missä on bussipakettien hakumahdollisuus. Sinulle tulee sähköpostiisi Matkahuollon seurantakoodi, josta pääset seuraamaan milloin tilauksesi on noudettavissa.
Kotijakelu - kotiinkuljetus   10€, yli 200€ tilaukset ilmaiseksi
Tilauksesi toimitetaan haluamaasi osoitteeseen perille asti. Kuljettaja ottaa sinuun yhteyttä jo toimitusta edellisenä päivänä ja sopii milloin tilaus tuodaan sinulle. Varmista tilausta tehdessäsi, että puhelinnumerosi on oikein.
Nouto Postin pakettiautomaatista   5€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi
Toimitamme tilauksesi valitsemaasi Smartpost-pakettiautomaattiin. Noutopisteen valitset tilatessasi. Kun paketti on valitsemassasi smartPOST pisteessä saat puhelimeesi tekstiviestin, jossa kerrotaan koodi jolla saat postiluukun auki. 

Maksimimitat SmartPOSTille on 60cm x 60cm x 36cm, maksimipaino 35kg
Nouto liikkeestä TAI ostan pelkän lahjakortin.   0€
Taidetarvikkeet -verkkokauppaa pyöritetään Porissa Kivat Kehykset -liikkeestä. Jos asut Porin lähellä tai sinulla on tänne asiaa niin voit tehdä tilauksen ja käydä hakemassa sen liikkeestämme. 

KivatKehykset
Länsipuisto 16
28100 PORI

Liike on avoinna:

Ma   12-18
Ti-Pe 10-17 Klikkaa tästä lisätietoja tilausten toimitusajoista