Derwent Procolour 24 artistivärikynää
Derwent Procolour 24 artistivärikynää Derwent Procolour 24 artistivärikynää Derwent Procolour 24 artistivärikynää Derwent Procolour 24 artistivärikynää
Derwent

Derwent Procolour 24 artistivärikynää

Tuotenumero 5028252514637
47,90 €
Saatavuus 3 kpl

Derwent® Procolour - kynät ovat täydellinen yhdistelmä erikoistarkkaa kärkeä ja pehmeää värinlevittyvyyttä. Vaikka värit leviävät paperille öljymäisen pehmeästi, on kynän tekstuurilla vahamaisen ronski peittokyky. Rikaspigmenttiset kynät säilyttävät terävän kärjen erittäin yksityiskohtaiseen piirtämiseen ja värittämiseen, ja niiden minimaalisten pölyämisominaisuuksien ansiosta kynien käyttö ja piirustusten työstäminen on puhdasta ja tahratonta.

Procolour- kynän ominaisuudet:

  • Voimakas ydin ja kärki, minimaalinen halkeilu ja pölyäminen
  • Pehmeä värinlevitys, vahaton lopputulos
  • Rikaspigmenttinen
  • Sekoittuu helposti maalausaineiden ja blenderikynien kanssa
  • Vegaaniset (kynien valmistuksessa ei ole käytetty mitään eläinperäisiä raaka-aineita)

Procolour-kynien uniikki muotoilu lupaa jokaisella käyttökerralla siistiä, tasaista piirtojälkeä. Kyniä on mahdollista teroittaa myös veitsellä timpurinkynän tapaan, kynän rakenteen siitä kärsimättä. Kuvataiteilijat ylistävät Procolour-valikoimaa tarkan kärjen, pehmeiden sävyjen, värien sekoittuvuuden ja kirkkauden sekä kerrostusominaisuuksien vuoksi. Procolour - kynät sekoittuvat hyvin myös erilaisten maalausaineiden ja välineiden, kuten blenderikynien ja paper stump-häivyttäjien kanssa.