Marabu akvarellisienet, 3 karkeutta
Marabu akvarellisienet, 3 karkeutta
Marabu

Marabu akvarellisienet, 3 karkeutta

Tuotenumero 4007751623720
Tuotetta rajoitettu erä.
5,20 €
Saatavuus 7 kpl

Marabu akvarellisienet. Kolme huokoisuutta: hieno, perus ja karkea


Nämä sienet ovat täydellisiä laajojen alueiden pohjustukseen ja maalaukseen, värien sekoitukseen sekä silhuetti- ja sabloonatekniikoihin. Marabu akvarellisienilajitelma kuuluu arvostettuun Marabu Mixed Media-tuoteperheeseen.


Jos haluat yhdistää tunteet, voiman ja vapaasti virtaavan itseilmaisun, Mixed Media on juuri sinulle sopiva kanava. Marabu akvarellisienilajitelma auttaa sinua saavuttamaan haluamasi lopputuloksen taiteellisissa projekteissasi. Huippulaadukkaat sienet tarjoavat sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia tekniikoita ja luoda upeita efektejä.


Tämä akvarellisienilajitelma on suunniteltu tarjoamaan taiteilijoille monipuolisuutta ja luovuutta. Sen avulla voit käyttää akvarellivärejä uudella tavalla ja luoda ainutlaatuisia teoksia. Kokeile erilaisia huokoisuuksia ja luo erilaisia pintoja ja tekstuuria taiteessasi.


Osta Marabu akvarellisienilajitelma ja anna luovuutesi lentää vapaasti. Tämä tuote auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tulokset taiteellisissa projekteissasi ja tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet ilmaista itseäsi.