MUSTEET

Musteet ovat nestemäisiä värejä, joita voi levittää eri pinnoille monilla eri tavoilla; esimerkiksi kalligrafiakynillä, väriruiskuilla sekä siveltimillä.


W&N Calligraphy ink on nimensä mukaisesti kehitelty kalligraafikoiden käyttöön. Muste on märkänä vesiohenteinen, mutta suurin osa musteista on kuivuessaan vedenpitäviä.


W&N Drawing ink on kehitelty erilaisista liukenevista musteista sekä ensiluikkaisesta sellakkaliuoksesta. Musteet ovat kuivuessaan vedenkestäviä. Etenkin piirtäjät, kuvittajat, suunnittelijat ja kalligrafiataiteilijat käyttävät Drawing ink musteita.


Liquitex ink - nestemäinen akryylimuste on korkealuokkainen taiteilijatason muste, joka soveltuu käyttöön kaikille mustetekniikoille. Liquitex ink soveltuu hyvin myös sekoitettavaksi maalaamiseen tarkoitettujen akryylivärien kanssa. Etenkin ruiskumaalarit ovat ottaneet tämän musteen innolla vastaan.


Rohrer akryylitussit soveltuvat hyvin kalligrafiaan sekä piirtämiseen. Musteita voi tarvittaessa ohentaa vedellä, mutta kuivuttuaan niistä tulee vedenkestäviä.