W&N Series 7

Series 7 Kolinsky-näätäsivellin on maailman kiistämättä tyylikkäin vesivärisivellin. Sivellin valmistetaan vain korkealaatuisimmista näädänkarvoista, ja sen metalliosat ovat ruostesuojattuja, saumattomia ja nikkelipinnoitettuja. Varsi on kiilloitettu, klassisen musta. 


Siveltimen tärkeimmät ominaisuudet ovat sen ainutlaatuinen, terävä kärki, sekä sen muotonsapitävä struktuuri: karvat palautuvat suoraksi aina tietyssä maalauskulmassa. Siveltimen värinvirtauskyky on myös Series 7-siveltimessä omaa luokkaansa.


Maalarille joka arvostaa erinomaista laatua ja kestävyyttä, ei ole muuta sivellintä kuin Series 7. Siveltimet on lanseerattu 1866, jolloin Englannin kuningatar Victoria määräsi Winsor & Newtonin vamistaa hienoimmat mahdolliset akvarellisiveltimet hänen suosikkisiveltimet. Näillä siveltimillä luotiin muotokuvia kuninkaallisista perheenjäsenistä ja kauniista maisemista.

Series 7 sarjaa on kahdella eri kärjellä. Normaalissa kärjessä on "normaalin" mittaiset karvat. Miniature -siveltimissä on lyhyet karvat.

17,00 €
20,50 €
20,20 €
26,60 €
37,40 €