Tuotteiden palautus

 

Peruuttamisoikeus 30 päivää

Teillä on oikeus peruuttaa tilaus 30 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

 


Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tilauksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua kun olemme saaneet palauttamanne tavarat. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

 

 

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteet tai osan niistä ilmoita siitä seuraavasti:

- Vapaamuotoisesti sähköpostitse osoitteeseen kauppa@taidetarvikkeet.org. Mainitse sähköpostissasi nimesi ja tilauksesi numero.

- Soittamalla numeroon 02 632 4430 / KivatKehykset

 

 

Palauttaminen Postin pakettiautomaatista (smartPOST)

Jos sait tilauksesi Postin pakettiautomaattiin, voit palauttaa sen mistä tahansa pakettiautomaatista samalla lokerokoodilla, jolla sen noudit. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin). Palautusosoitetta et tarvitse. Vie lähetys pakettiautomaattiin ja noudata ohjeita.

Jos lokerokoodi ei ole sinulla enää tallella, voit palauttaa lähetyksen postin kautta.

 

Palauttaminen postista

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta riippumatta tavasta, jolla sen sait. Jos pakkauksessa on alkuperäinen osoitekortti, posti tekee korttiin tarvittavat muutokset ja lähetys palautetaan muutetulla kortilla. Voit myös mennä postiin ilman korttia ja Postin henkilökunta tulostaa palautuskortin lähetykseen puolestasi. Joissain posteissa voit täyttää palautuskortin itse. Kiinnitä lähetyksen päälle meiltä saamasi Asiakaspalautus-osoitekortti tai kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 643105

Vie lähetys postiin ja kerro, että kyseessä on Taidekehystämö S. Halttusen asiakaspalautus.

 

Palauttaminen Matkahuollon - lähelle paketit

Palauta hyvin pakkaamasi tuotteet matkahuollon toimipisteeseen (Siwa, Valintatalo, osa R-Kioskeista sekä matkahuolto) ja laita paketin päälle koodi 9519341 niin matkahuolto palauttaa toimituksen meille oikeaan osoitteeseen. 

 

Matkahuollon bussipakettien palauttaminen

Palauta hyvin pakkaamasi tuotteet matkahuollon toimipaikkaan (esimerkiksi linja-autoasema)  ja laita paketin päälle koodi 9519341 niin matkahuolto palauttaa toimituksen meille oikeaan osoitteeseen. Palautusten hinta

Tuotteiden palautus ei maksa asiakkaillemme mitään, kunhan palautus on tehty ohjeidemme mukaan.