Tuotteiden palautus

 

Peruuttamisoikeus 30 päivää

Teillä on oikeus peruuttaa tilaus 30 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

 


Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tilauksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua kun olemme saaneet palauttamanne tavarat. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

 

 

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteet tai osan niistä ilmoita siitä seuraavasti:


- Vapaamuotoisesti sähköpostitse osoitteeseen kauppa@taidetarvikkeet.org.
Mainitse sähköpostissasi nimesi ja tilauksesi numero.


- Soittamalla numeroon 02 632 4430 / KivatKehykset

 

 


Palauttaminen Matkahuollon - lähelle paketit

Palauta hyvin pakkaamasi tuotteet matkahuollon toimipisteeseen (Siwa, Valintatalo, osa R-Kioskeista sekä matkahuolto) ja laita paketin päälle koodi 9519341 niin matkahuolto palauttaa toimituksen meille oikeaan osoitteeseen. 

 

Matkahuollon bussipakettien palauttaminen

Palauta hyvin pakkaamasi tuotteet matkahuollon toimipaikkaan (esimerkiksi linja-autoasema)  ja laita paketin päälle koodi 9519341 niin matkahuolto palauttaa toimituksen meille oikeaan osoitteeseen. Palautusten hinta

Tuotteiden palautus ei maksa asiakkaillemme mitään, kunhan palautus on tehty ohjeidemme mukaan.

 

Noutamaton paketti

Mikäli tilaaja jättää vain noutamatta tilauksen eikä ilmoita siitä meille palautamme tilauksen summan niin että vähennämme siitä:

Lähelle -paketti -10€

Kotijakelu -20€


Jos tilauksesi summa on esimerkiksi 90€ ja tilasit nouto lähimpään noutopisteeseen niin palautamme 80€

Jos tilauksesi summa on esimerkiksi 90€ ja tilasit kotijakelun niin palautamme sinulle 70€